ضبط اموال و داراییهای مقامات آمریکایی تحت تحریم ایران و ممنوعیت ورود این افراد به هر نقطه از خاک جمهوری اسلامی ایران از جمله مجازاتهایی است که در طرح تحریم مقامات آمریکایی کمیسیون سیاست خارجی مجلس آمده است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، طرح"تحریم و تعقیب مقامات آمریکایی"در دستور کار کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی قرار دارد که این کمیسیون در هفته گذشته به کلیات طرح مذکور رأی مثبت داد اما هنوز جزئیات این طرح در حال بررسی در کمیسیون بوده و ممکن است دستخوش تغییراتی شود.
متن کامل طرح "تعقیب و تحریم برخی مقامات آمریکایی " به شرح ذیل است:
مقدمه:
ایالات متحده آمریکا با عنایت به رویکرد یکجانبه گرایانه خود، جنایات وسیعی علیه بشریت مرتکب شده است. اگر چه کلیت سیاستهای جنایتکارانه آمریکا محکوم است، اما برخی از مقامات آمریکایی نقش مستقیم در این جنایات ایفا نمودهاند.
این افراد ناقض جدی حقوقبشر در عرصه جهانی علیالخصوص در عراق و افغانستان بوده و از تروریستها به طور مستقیم حمایت کرده و همچنین تولید در قاچاق و ترانزیت مواد مخدر ایفای نقش جدی نمودهاند.
به منظور محکوم نمودن این اشخاص به عنوان جنایتکاران علیه بشریت و ناقضین حقوقبشر این طرح آماده شده و اسامی بیست و شش تن از مقامات آمریکایی مشخص شده است و لیست تکمیلی نیز متعاقباً اعلام و به این لیست افزوده خواهد شد. ماده واحده: مقامات آمریکایی این لیست به دلیل جنایات علیه بشریت و نقض حقوقبشر و قاچاق مواد مخدر مشمول تحریمها و مجازاتهای ذیل میشوند:
الف- کلیه اموال و داراییهای این افراد ضبط و توقیف میشود،
ب- ورود این افراد به هر نقطه از خاک جمهوری اسلامی ایران ممنوع میباشد،
ج- قوه قضائیه مکلف است در دادگاههای کشور این اشخاص را به عنوان جنایتکاران علیه بشریت و ناقضین حقوقبشر محاکمه و اقدام به صدور حکم نماید،
تبصره: دادستان کل کشور موظف است فهرست اسامی و مستندات جنایات این افراد را جهت طرح و تعقیب به دادستان دیوان بینالمللی (آی.سی.سی) ارائه نماید.
د- وزارت امور خارجه مکلف است مراتب را در مجامع بینالمللی پیگیری نماید،
ه- صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران باید با استفاده از امکانات خود، افکار عمومی و جهانی را نسبت به جنایات این اشخاص آگاه نماید،
تبصره 1- به منظور پیگیری موارد فوق، کمیتهای به ریاست دادستان کل کشور متشکل از وزارت اطلاعات، وزارت کشور، وزارت امور خارجه، صدا و سیما، نیروی انتظامی، یک نفر از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و یک نفر از اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی با انتخاب کمیسیونهای مزبور تشکیل میشود.
تبصره2- این کمیته موظف است گزارش مستمر خود را به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارائه نماید.
به گزارش فارس، "جفری. دی. میلر " فرمانده زندان گوانتانامو از سال 2002 تا 2007 به اتهام نقض حقوقبشر، شکنجه و آزار زندانیان، "دریادار جفری هربسون " فرمانده کنونی زندان گوانتانامو به دلیل تداوم در مشارکت و آزار زندانیان و نقض حقوقبشر از سال 2010، "ناخدا ویلیام راجرز " فرمانده ناو وینسنز آمریکا در جریان حمله به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران در سوم ژوئیه 1983 و "دونالد رامسفلد " وزیر دفاع سابق آمریکا از سال 2001 تا 2006 به اتهام کشتار مردم غیر نظامی، شکنجه و آزار زندانیان"ابوغریب"،"گوانتانامو"و"بگرام"و همچنین کشتار هزاران انسانهای بیگناه در افغانستان و عراق، از جمله افرادی هستند که در این لیست قرار دارند.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
تسلیت
انگار بعضی ها فراموش کردن
شرح حادثه یکشنبه ی دو هفته قبل از زبان امام
تقدیر امام از مردم
رمز موفقیت در مقابل بیگانگان
دهه فجر مبارک باد
بازخوانی بیانات رهبر معظم انقلاب:
ین انقلاب ، بی نام خمینی (ره ) در هیچ جای جهان شناخته شده نیست .
........
دشمنان بخوانند.....
امام عاشقان
بیعت با امام
بدون شرح
نکته از امام
[همه عناوین(50)][عناوین آرشیوشده]